Bok om träning med Paolo Roberto

Flera gånger om året så kommer det ut böcker som handlar om hur man kan ta hand om sin kropp. Vi vet att det är mycket viktigt att äta och röra på oss, men ibland så saknas en liten putt i rätt riktning. Böcker inom ämnet träning har på senare år blivit väldigt populära. Även böcker som handlar om olika varianter på dieter. Framförallt vill de flesta att det ska vara enkelt att träna och vi får mindre och mindre tid över till detta. Har man ett heltidsjobb, barn och hus så finns det inte så många timmar över varje vecka till att ta hand om sig själv.

Paolo Roberto släppte en bok under 2008 som heter ”Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto”. Den tänkte vi ta och tipsa om här. Just denna bok är bra för att den tar upp tidsproblemet som många har och Paolo har trimmat ett program som ska vara effektivt samt som inte sträcker sig längre än 15 min.

I boken så berättar Paolo om hela 50 stycken övningar där man inte behöver någonting mer än sin kropp. Du ska bara behöva boken och inga andra redskap. Det är en inspirerande bok där Paolo både hyllar och skäller på dig för att du ska ta dig framåt med din träning.

Paolo Roberto själv är en av våra mest framgångsrika kampsportare. Han har flera mästartitlar i Taekwondo, Kickboxning och vanlig boxning. Han har tränat mycket under sina aktiva år och har därför fått en otrolig kunskap inom ämnet. Nu är han dock inte aktiv kampsportare. Han jobbar med tv, driver eget företag och föreläser. Paolo är också småbarnsfar och förstår den tidspress som många lever under. Därför har han tagit fram ”Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto”.

Den finns i bokhandeln och kostar ungefär 180 kr inbunden.