Boktips, om boken Winston Churchill del 2

I november förra året kom Bengt Liljegrens bok, Winston Churchill Del2, med fortsättningen av hans fantastiska berättelse om den store Winston Churchill. Den som inte känner till vem Winston Churchill var har antingen fått Alzheimers eller aldrig gått en historielektion i skolan. Jag vet att de ändrat på undervisningen i skolan, men det kan väl ändå inte vara så illa att de plockat bort en av de största figurerna under andra världskriget från läroplanen.

I viket fall så finns nu denna underbara historia, som är så välbeskriven att man nästan känner sig delaktig i den verkliga historien. Bengt Liljegren är en riktig författare i ordets äkta mening, precis det som du villa ha av en bra bok. När du läser en bok som handlar om något som verkligen hänt så bidrar det också till dina kunskaper och kännedom om vår mänskliga historia, vilket också bidrar till ett läsvärde utöver det normala.

I boken, Winston Churchill del 2, fortsätter historien

I denna bok, som tar vid efter Winston Churchill del 1, får vi ta del av Winston Churchills liv och inspirerande ledaregenskaper under andra världskriget fram till hans fantastiska mod, energi och intelligens, som var angörande för de allierades seger av andra världskriget. Boken upptar även denne mans liv efter krigets slut fram till hans död, och de politiska strider som uppkom efter andra världskriget.

Detta är helt enkelt en bok som alla kan, och bör, läsa oavsett om du är historieintresserad eller bara gillar en bra bok. Boken finns att köpa hos Adlibris genom att klicka här. Har du inte varit med från början, och känner att detta verkligen är något som du vill läsa hela historien om, så hittar du den första delen av Winston Churchills liv och leverne genom at klicka här.