Boktoppen denna vecka i juli

Här kommer boktoppen för denna vecka. Nu är det fullt med semesterfirare som säkert sitter hemma med ett par av dessa exemplar. Om inte så har du chansen att hitta ett och annat boktips här.

Som vanligt har vi hämtat statistik och boktoppen från Bokus.com – Topp 5 bästsäljare denna gång.

1 – Inte riktigt enligt plan (ebok)

Skönlitteratur av författaren Denise Rudberg och Hugo Rehnberg. En kärlekshistoria om den snart 40-åroga kvinnan Paula som har en livskris. Hon lever fortfarande på familjen och är osäker på sig själv. Men en dag möter Tom och deras personkemi är klockren.

2 – The golden year : ta makten över ditt liv på ett år (inbunden)

Skriven av det svenska syskonparet Amanda Schulman och Hannah Widell. En bok som ska agera vägvisare och ge inspiration till dem som vill ta kommandot över sitt liv.

3 – Släke (ebok)

En spännande deckare av författaren Håkan Östlundh. Utspelar sig på Gotland.

4 – Jakthundarna (ebok)

En bra deckare av succéförfattaren Jørn Lier Horst som handlar om William Wisting, en utredare inom polisen. Hans liv kastas plötsligt om och en dag kommer det fram uppgifter som tyder på att han har fabricerat bevis vid en mordutredning. Han stängs av och får försöka reda ut allt på egen hand, vad som har hänt honom eftersom han själv är oskyldig.

5 – Skuggpojken (ebok)

En mörk deckare som handlar om en försvunnen pojke. Han försvinner på en tunnelbanestation i Stockholm på 70-talet och några år senare försvinner även hans bror. Boken är skriven av en författare som går under pseudonymen Lucifer. Författarens riktiga namn ska vara Carl-Johan Vallgren.